Werkwijze

Kool Bouw en Restauratie werkt persoonlijk en klantgericht. Met de klant of opdrachtgever samen kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Kool Bouw en Restauratie werkt op basis van open communicatie, deskundigheid en vakmanschap.

Kool Bouw en Restauratie wil uw wensen, plannen, of visie vertalen naar werkelijkheid. Om dit goed te doen zijn drie elementen onmisbaar, namelijk; creativiteit, kennis, en vakmanschap.

Creativiteit:

Wij zien creativiteit als het noodzakelijke element om ongrijpbare zaken als wensen, gedachten, dromen en plannen te vertalen naar realiteit. Naar bouwwerken van steen, hout, en metaal. Naar producten die aansluiten bij de verwachtingen van de klant of de ontwerper. Creativiteit is begrijpen wat iemand wil, je in kunnen leven in de wensen van de klant, om vervolgens de juiste materialen, mensen en technieken samen te voegen tot een harmonieus geheel.

Kennis:

Wij zien kennis als absolute voorwaarde voor kwaliteit. Zonder kennis van materialen, technieken en mogelijkheden is het onmogelijk om een goed product te maken.Hans Kool weet door zijn jarenlange ervaring als geen ander wat er wel of niet mogelijk is op het gebied van bouwen aan monumenten. Hij kan u daardoor goed adviseren over de juiste materialen, technieken en oplossingen, zodat het gewenste resultaat behaald wordt.

Vakmanschap:

Wij zien vakmanschap als voorwaarde voor resultaat. Na het inbrengen van creativiteit en kennis zijn er de juiste handen nodig om uiteindelijk het juiste resultaat te krijgen.Kool Bouw en Restauratie beschikt over een uitgebreid netwerk van resultaatgerichte vakmensen en bedrijven die kunnen maken wat u wilt. Vakbekwame mensen met gevoel voor vormgeving en oog voor detail. Kortom, echte ambachtslieden.